We're in Beta (aka: buggy)!

Rate my test!

Your result for The Food Mythbuster Test ...

You are 100% Food Mythbuster

Finally done! =) Please try out my other âThe Advanced Mythbusterâ test for greater challenge. Thanks. =)

Here are the answers to the questions shown above:

1. Apple seeds contain a cyanide compound. Cyanide is a poison which causes its victim to die of asphyxiation.
Ans: Truth

2. Instant noodles pose danger to consumers due to their wax linings. Our livers will have difficulties to clear the toxic due to the wax.
Ans: Myth

3. Eating celery results in ânegative caloriesâ.
Ans: Truth

4. A young boy died from the explosive effects after eating Pop Rocks candy with soda.
Ans: Myth

5. Carrots act as sight-boosters, it will improve vision if consumed them daily.
Ans: Myth

6. Green potatoes are poisonous.
Ans: Truth

7. Mold forms in pancake mix can cause life-threatening allergic reaction.
Ans: Truth

8. Prepackaged salad and spinach might be contaminated with E-coli, which will caused serious illness and might even lead to life-threatening condition.
Ans: Truth

9. Heating non-fatty food in plastic containers with a microwave could releases cancer-causing agents into the food.
Ans: Myth

10. Sushi is always made from raw fishes.
Ans: Myth

11. Jell-o brand gelatin includes bones and hides.
Ans: Truth

12. Red bull energy drink contains a banned stimulant linked to the formation of brain tumors.
Ans: Myth

13. Eating mentos and drinking coke at the same time will results death.
Ans: Myth

14. Hepatitis A outbreaks are associated with raw or lightly-cooked green onions.
Ans: Truth

15. It is possible to cook an egg by placing it in-between two cellphones.
Ans: Myth

Hope you guys have fun! =)

Their Analysis (Vertical line = Average)

Recent Results

All Possible Results

Result

More Tests We Think You'll Like

Taken 33462 times.

The dumbest Test

Hi! And welcome to my dumbest Test. I'll be using no logic and little knowledge to determine something.

Taken 2040 times.

The What?! Test

What?! You want to take this? Are you nuts? I'm Damadar, and this test is labeled: WHAT?! as in... WHAT?! YOU WANT TO TAKE THIS? ARE YOU NUTS?! Did...

Taken 4413 times.

The Sidekick One Question Test

The world is divided into leaders and sidekicks. You are no leader or you wouldn't be here taking tests, instead you'd be starting a war, like a good responsible leader should. So let's see which...

Taken 8800 times.

The What Kind of Diaper Are You Test

Hi! And welcome to my What Kind of Diaper Are You Test. I'll be using advanced logic and knowledge to determine your true nature.

Taken 2399 times.

The PROGRESSIVE ROCK music Test

Hi! And welcome to my Progressive Rock music Test. I'll be using advanced logic and knowledge to determine if this music appeals to your tastes and yo...

Taken 5443 times.

The U.S. Presidents' and U.S. History Test!

How much U.S. History do you really know?  Do you remember the things your teachers taught you? Do you pay attention when reading newspapers or watching the news? 

Taken 6511 times.

The 50 Question Match Perfection Test

Hi! And welcome to my (recently updated 10-29-09) 50 Question Match Perfection Test. This test was designed to test your ultimate compatibility wi...

Taken 8135 times.

The Fucked Stream of Consciousness Test

This test is intended to just give you a laugh. In a day and age of constant competition I decided not to make this test about scoring but rather a br...

Taken 778 times.

TEST: How obedient are you?

This test is checking you for obedience - not the conspicuous one requiring whip and chain, but the internalised type which you can't see, because it has blended in with who you think you are.

Taken 9423 times.

The Are You a Player? Test

Hi! And welcome to the "Are You a Player" test. ** I THINK I have fixed what was wrong, so you should get a more "accurate" reading** Every...

View More Top Tests

Share this test with your friends!!! Take The Food Mythbuster Test

Create button Create a test

Creating a test is super easy!

Browse button Browse tests

35,427 tests for the taking!

We're not holding any contest right now. Check back soon!